top of page
_J5A0517.BW.jpg

TRUCKS

In onze moderne werkplaats, die is voorzien van al het benodigde equipement, wordt het onderhoud snel en vakkundig uitgevoerd. TRUCK SUPPORT Venlo kan uw truck van A tot Z onderhouden. Wij streven er altijd naar dat hij in één werkplaatsbezoek helemaal gereed is. Vanzelfsprekend binnen de afgesproken tijd, want afspraak is afspraak.

Schade aan uw truck is vervelend. TRUCK SUPPORT Venlo kan daarom alle schade-reparaties snel en vakkundig voor u uitvoeren. Bovendien informeren wij u tijdig over de staat van de reparatie. Goed voor de planning! Ons doel is om tegen reële kosten uw truck in topconditie te houden.

Preventief en correctief onderhoud

Onze werkwijze bestaat uit een combinatie van preventief (gepland) en correctief (niet gepland) onderhoud. 

TRUCK SUPPORT Venlo zoekt hierbij altijd naar de juiste en gewenste balans. Wij streven er naar de technische levensduur van elk onderdeel maximaal te benutten, met aandacht voor een minimale stilstand. Door overleg met onze klanten kunnen wij een voertuig zodanig onderhouden dat de klant optimaal profijt heeft van reparaties. Het is daarom belangrijk regelmatig onze visie en uw investeringsplan met elkaar te bespreken, zodat wij hier het onderhoudsbeleid op aan kunnen passen.

U kunt met uw truck terecht bij TRUCK SUPPORT Venlo voor:

Onderhoud en Reparaties

Schade expertise & Reparaties

24-uurs pechservice

Keuringen (onder andere APK, TACHO, LAADKLEP)

Aircoservice

Bandenservice

Meer weten 

over TRUCK Service?

bottom of page