top of page
_J5A9040_edited_edited.jpg

TYRES

TYRE SUPPORT Venlo is een onafhankelijke VACO-gecertificeerde bandenspecialist en werkt geïntegreerd samen met TRUCK SUPPPORT Venlo.

 

Ons doel is om onze klanten complete service onder één dak te bieden: naast reparatie en onderhoud van trucks en trailers, óók onderhoud aan uw vrachtwagenbanden. In één bezoek zorgen wij voor uw hele vrachtwagen.  

Het onderhoud aan uw vrachtwagenbanden is bij TYRE SUPPORT Venlo  in goede handen. Onze monteurs zorgen niet alleen voor een goede bandenservice, maar ook voor op maat gemaakt advies. De juiste bandenkeuze en bandenservice levert een optimale levensduur, kilometerprijs en veiligheid van uw banden. 

TYRE SUPPORT Venlo  gaat regelmatig met klanten om tafel. Samen met u ontwikkelen wij een bandenpolitiek die aansluit bij de werkelijke behoeften en bij de veranderende omstandigheden waarin uw wagenpark zich bevindt.

Onze 24/7 pechservice wordt door onze mobiele servicewagens snel en vakkundig verzorgd. Ook in het buitenland, Europa breed kunt u op ons rekenen als u in de problemen komt met uw banden.

U kunt bij TYRE SUPPORT Venlo terecht voor:

Levering van alle soorten en merken truckbanden

Persoonlijk contact en advies op maat

Mobiele service

Uitlijnen

24/7 pechservice

Meer weten 

over TYRE Service?

bottom of page